Люк Бессон припинив зйомки фільму через папараці

Поділитися

Відомий режисер Люк Бессон перервав зйомки фільму “Люсі”, які проходили в Тайбеї раніше встановленого терміну через численних фотографів місцевих видань. Про це повідомляють іноземні ЗМІ, передає УНН.

Зйомки “Люсі” розпочалися в другій половині жовтня та одразу ж привернули підвищену увагу преси. Зокрема, повідомлялося, що фотографи порушують правила поведінки на майданчику, чим дуже розлютили Бессона. Також йшлося про те, що навколо майданчика будуть зведені огорожі.

У ці вихідні ситуація погіршилася. Автомобіль з представниками місцевих ЗМІ мало не спровокував ДТП за участю членів знімальної групи. Під час бійки між охоронцями і репортером була пошкоджена камера останнього, після чого на знімальний майданчик була викликана поліція.

Крім того, поведінка журналістів налякала виконавицю головної ролі Скарлетт Йоханссон: коли акторка після завершення зйомок однієї з сцен сиділа в машині, репортери почали стукати у вікна.

В результаті Бессон вирішив не знімати деякі із запланованих сцен. За наявними даними, знімальна група може полетіти з Тайваню до Європи вже цього тижня.

Сценарій фільму “Люсі” написав сам Бессон. Разом з Йоханссон в картині знімаються Морган Фріман і Чхве Мін Сик. Головна героїня фільму “Люсі” — жінка-наркокур’єр. Згідно з сюжетом, їй доручають транспортування партії наркотиків, однак речовина якимось чином потрапляє їй у кров і перетворює Люсі в надлюдину. Героїня, зокрема, освоює телекінез, перестає відчувати біль і вчиться моментально вбирати нові знання. Стрічка має вийти на екрани в 2014 році.

Як керівник Тернопільської облради хотів всіх лікарів області “під каблук” взяти

Хворий на грип працівник за день заражає 7 колег