Майно Брюса Лі пішло “з молотка”

Поділитися

У США розпочалися торги, на яких виставлені речі, що належали колись знаменитому акторові і майстру бойових мистецтв Брюсу Лі. Як повідомляють іноземні ЗМІ, аукціонний будинок Нейта Сандерса виставляє 26 лотів — одяг, взуття, листи, фотографії та спортивне обладнання, що належали легендарному артистові, передає УНН.

Серед виставлених лотів, зокрема, є коричневий замшевий костюм, в якому Брюс Лі був відображений у документальному фільмі 1994 року “Невідоме інтерв’ю”. Також представлені шкіряні боксерські рукавички і груша, гантелі, м’яч, кілька пар взуття та наручний годинник. Все це не просто належало акторові, він довгий час використовував ці речі.

Що стосується вартості, то, наприклад, саморобний тренажер “римський стілець”, на якому тренувався Брюс Лі, на даний момент оцінюється в 11,5 тис. дол. Мінімальна ставка становила 2,5 тис. дол. За замшевий костюм покупці готові віддати трохи більше 72 тис. — на даний момент це найдорожчий лот. З іншими лотами можна ознайомитися на сторінці аукціонного будинку.

Жінкам та дітям заборонили в’їзд до Сахари

В Україні поновлено далекомагістральні авіарейси