Мотузку і мило принесли міському голові Тернополя обурені тернополяни

Поділитися

Люди вимагають припинити дерибан землі. Проте ані міський голова Сергій Надал, ані його заступники не вийшли до людей. На імпровізованому майданчику покарань пікетувальники виставили фото територій, де заплановано забудови. Назвали композицію “актом обвинувачення”. Звинувачують міського голову та депутатський корпус у недоцільній забудові міста. Прийшли під стіни міської ради жителі вулиці Острозького, які вже два роки борються, щоби не допустити зведення багатоповерхівки на їхніх прибудинкових територіях.

На шлях боротьби віднедавна стали й жителі центральної частини міста. Тут, на території колишнього кафе, де нині облаштовано дитячий майданчик, планують звести багатоповерхівку.

Жителі довколишніх будинків гадають, чи витримає додаткове навантаження стара каналізація, де паркуватимуться автівки і де гулятимуть діти. Аби керманич міста пам’ятав про людей, на яких впливають його рішення, активісти вирішили вручити йому стенд із шибеницею.

Не встигли мітингувальники розійтися, як майдан біля міської ради прибрали. Проте домовленості між людьми залишилися. На мітингу тернополяни вирішили об’єднуватися, допомагати один одному в боротьбі за місто, повідомляє телеканал ТВі.

УПА проти Путіна або Чому росіяни мають “жерти” кремлівську брехню!

Щороку о цій порі молодь міста Бережани об’єднується, щоб стати Помічниками Святого Миколая