Назару Четвертаку допомогли як ближньому

Поділитися

В рамках проекту «Допомогти ближньому» вчора, 22 жовтня, активісти партії «УДАР» відвідали 24-річного хлопця з особливими потребами. Відтак Назар Четвертак отримав довгоочікуваний інвалідний візок.
– На інвалідний візок від органів соцзабезу треба чекати близько двох років,- поділилась бабуся хлопця Ольга Іваніщак. – Тож коли ми взнали, що в «УДАРі» є проект, який дасть можливість отримати візок швидше – одразу звернулись. Тепер Назар зможе виїжджати на прогулянки самотужки, адже раніше задля того, щоби він хоч трішки подихав свіжим повітрям, нам доводилось під час «прогулянки» тримати його попід руки.
За словами пані Ольги, Назар не ходить ось уже 10 років. Доленосним для хлопця стало падіння з турніка, після чого ноги перестали слухатись. Медики ж розводять руками, мовляв, вилікувати хлопця українській медицині не під силу.
– В програмних засадах партії «УДАР» саме людина є найвищою цінністю, – наголосив голова Тернопільської міської організації «УДАРу» Ігор Яворський. – Тож ми повинні всіляко дбати про людей і робити все для того, щоби українцям було комфортно жити в своїй державі. Не порожніми гаслами, а діями наближати Україну до європейських стандартів життя.
Нагадаємо, проект «Допомогти ближньому»  уже більш, ніж півтора року підтримує людей з  особливими потребами. Інвалідні візки, багатофункціональні електричні ліжка, милиці, ходуни отримала вже сотня потребуючих. Втім на цьому зупинятися активісти партії «УДАР» не збираються.

Як Олег Тягнибок пообіцяв українцям в Америці відмовитися від скандальної будови в Тернополі

Проїзд в метро буде однозначно дорожче 3 грн