Неймовірна історія із життя одного солдата і його коханої

Поділитися

Для тернополян-солдат радянської армії, які витримали “військовий талант” Жукова, ця історія буде дуже цікава.

Солдат американської армії Тейлор Морріс був важко поранений в Афганістані , йому ампутували руки і ноги. Але наречена не кинула Тейлора . Поки вони разом , він буде сильним.

Він дивом залишився живий

Ці двоє – молоді , красиві і закохані . Сьогодні вони щасливі. Але всього кілька місяців тому цей чоловік лежав у госпіталі , обвішаний трубками , підключений до апаратів після ампутації рук і ніг … Він дивом залишився живий. Вибух в Афганістані практично вбив його.

Тейлору Морісу 23 роки. Він був вибухотехнікам американської армії. А зараз він ветеран . 3 травня він вів команду спецназу до місця розташування , недалеко від Кандагара , і наступив на саморобний вибуховий пристрій. Він спрацював прямо під ногами. Тейлор позбувся ніг і рук і вижив тільки завдяки підтримці сім’ї , друзів і приголомшливої ​​дівчини Даніель Келлі.

– Коли я наступив на міну , я відразу все зрозумів , зрозумів , що втрачу ноги , – розповідав Тейлор свою історію. – Я відчув тепло , почув вибух , а потім мене підкинуло , і я бачив , як мої ноги летять у повітрі.

Морріс не втратила свідомість , у нього не було шоку , він лежав у свідомості , стікаючи кров’ю , і тільки кричав , щоб медики не підходили до нього , адже поблизу можуть бути й інші міни. Коли фахівці – вибухотехніки перевірили місцевість , медики підійшли до пораненого . На вертольоті його доставили в госпіталь в Кандагарі , а потім перевезли до Німеччини.
Даніель не відходила від улюбленого ні на крок. Чергувала в лікарні , допомагала пересуватися , в прямому сенсі носила його на руках. На деякий час Тейлору і Даніель довелося переїхати з рідної Айови до Вашингтона , де у Військовому медичному центрі ветеран проходив реабілітацію.

Він би прикріпив нагороду на груди Даніель

Зараз завдяки Даніель Тейлор не пропускає жодного веселого заходу, який влаштовують друзі , їздить на фестивалі, в день ветеранів побував на святі у Білого дому. А завдяки новим протезів Тейлор сам прийшов на весілля до друга і нічим не відрізнявся від інших друзів нареченого. Йому навіть вдалося потанцювати на весіллі зі своєю Даніель .

Даніель – дивна дівчина. Вона завжди посміхається , вона ні на крок не відходить від Тейлора . А сам герой зізнається: – Все це було жахливо важко , але вона була поруч завжди ! А коли Морісу вручили нагороду – Бронзову Зірку – він сказав , що , якщо б у нього були руки , він би прикріпив цю нагороду на груди Даніель .

Даніель допомагала коханому робити вправи , щоб відновлювати м’язи , допомагала вибрати відповідну висоту протезів для ніг , щоб коханий був такого ж зростання , як раніше , допомагала йому підніматися і спускатися по сходах кожен день , була поруч , коли він прокидався і засинав , допомагала йому жити і вірити , що він потрібен , що він любимо.

30 серпня Тейлор і Даніель після довгого лікування нарешті повернулися додому до Айови . Жителі міста Седар Фолс зустрічали героя на вулицях з прапорами та привітаннями . Навіть на афіші кінотеатру було написано: « Тейлор Морріс , ти герой! Ласкаво просимо додому ! »

Але вдома Тейлор пробуде недовго. Доведеться повернутися до Вашингтона в медичний центр , щоб продовжити реабілітацію. Але це нічого . Це не страшно. Адже Даніель буде поруч.

На допомогу Морісу друзі вже зібрали понад 250 тисяч доларів. Тепер він зможе купити будинок і планувати майбутнє разом з Даніель . – Ми з Тейлором обидва любимо водні види спорту , – каже Келлі. – І нашою мрією завжди було побудувати будинок в лісі на березі озера , щоб можна було плавати на човнах. І ми не забудемо про свою мрію , незважаючи ні на що!

Нововведення на ринку нерухомості не викликали ніяких змін?

Середня вартість квадратного метра житла у Києві становить 1750 доларів, а у Львові – 1138