Очевидці крадіжки допомогли упіймати злодіїв-іноземців

Поділитися

Мешканці Дніпропетровська, які – свідки крадіжки сумочки з салону автомобіля, на власному машині переслідували крадіїв, допоки їм не допомогли працівники міліції, повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України у Дніпропетровській області.

Злодія помітили тоді, коли він відчинив двері автомобіля та взяв жіночу сумку, необачно залишену власницею у салоні автомобіля. Чоловік попрямував вулицею та сів до автомобіля, який чекав на нього. Очевидці злочину викликали міліцію, а щоб зловмисники не зникли з поля зору, почали переслідувати їх на власному автомобілі. Погоня вулицями міста тривала доти, доки не з’явилася нагода заблокувати зловмисників. У цей момент прибули правоохоронці.

Через кілька хвилин злодіїв затримали. Викрадену сумочку з грошима та цінними речами вилучили й повернули власниці. Підозрюваними у крадіжці виявилися громадяни однієї з країн колишнього СРСР 46 та 59 років, які проживають у Дніпропетровську. Чоловіки ніде не працюють. Нині правоохоронці перевіряють їх причетність до інших крадіжок з автомобілів, скоєних на території міста та області.

За цим фактом слідчий відділ Кіровського райвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Упіймали “автомобільного” крадія

Сьогодні в Україні переважатиме волога повітряна маса