Упіймали “автомобільного” крадія

Поділитися

32-річний наркозалежний мешканець Донецької області, раніше неодноразово засуджений, діяв на території центральних районів Донецька. Як правило, він виходив на промисел нічної пори, але були й винятки. Його здобиччю ставало майно з залишених без нагляду автомобілів, повідомили УНН у прес-службі Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Проникав у машину зловмисник, виламуючи замки, або ж розбивав скло і забирав усе, що можна було продати: відеореєстратори, мобільні телефони, сумки, одяг, сонцезахисні окуляри. Заподіяний ним збиток становить приблизно 15-20 тисяч гривень.

Викрадені речі відразу збувалися різним людям на ринках, однак правоохоронцям вдалося вилучити речові докази, що свідчать про причетність підозрюваного до злочинів. Викрадачеві не залишалося нічого іншого, як зізнатися в серії крадіжок.

“Затриманий перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів на території Донецька, – повідомив начальник Ворошиловського РВ Володимир Зіборов. – Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). Враховуючи, що фігурант неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, є вірогідність, що суд визначить йому максимальне покарання згідно санкції даної статті – позбавлення волі строком на 5 років”.

На рахунку зловмисника не менше 10 крадіжок із автомобілів, здійснених в різних районах міста.

Для тернопільського обласного театру знайшли керівника?

Очевидці крадіжки допомогли упіймати злодіїв-іноземців