Перед матчем Україна-Польща стадіон буде оточено трьома кільцями охорони

Поділитися

Перед матчем відбіркового турніру Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі, який пройде в Харкові 11 жовтня, навколо стадіону “Металіст” буде організовано три кільця охорони – про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, передає УНН.

“Виходячи з вимог законодавства, в цілях безпеки будуть перевірятися і додивлятися, в тому числі, і особисті речі вболівальників. Це нормальна практика, прийнята в багатьох державах. Я відвідував футбольні матчі у Франції, Англії, Греції, Хорватії та інших країнах і неодноразово був свідком такої перевірки. … Харківський стадіон “Металіст”, вболівальники можуть своїм спортивним поведінкою дати можливість реабілітуватися українському футболу і вболівальникам України в очах ФІФА”, – заявив Добкін.

Голова облдержадміністрації нагадав , що через расистські і дискримінаційних проявів, які супроводжували гру збірних України та Сан-Марино у Львові, дисциплінарний комітет ФІФА вирішив, що матч у Харкові пройде при порожніх трибунах, проте пізніше призупинив своє рішення у зв’язку апеляцією ФФУ.

У міжнародному аеропорту “Бориспіль” зменшився пасажиропотік

Україна потрапила в категорію найбідніших країн