Підприємство незаконно розмістило заклад харчування на березі озера

Поділитися

Прокуратура Деснянського району столиці відкрила кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття ділянки біля столичної водойми, де підприємство незаконно збудувало кафе. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

Прокурорською перевіркою встановлено, що керівник приватного підприємства без будь-яких дозвільних документів збудував на земельній ділянці біля вулиці Пухівській та озера Алмазне заклад громадського харчування, який функціонував за відсутності законних підстав.

Разом з тим з’ясовано, що з 2005 року вказана ділянка на підставі рішення Київради віднесена до зеленої зони, право користування якою надано КП “Дарницьке лісопаркове господарство”.

За результатами перевірки відомості про вчинення посадовими особами приватного підприємства кримінального правопорушення прокуратурою району внесено до ЄРДР за ч.3 ст.197-1 КК України – Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво.

Крім того, за фактом незаконної експлуатації кафе складено протокол про адміністративне правопорушення та вручено припис про заборону використання цієї будівлі.

Колесніков лобіює призначення нового губернатора Тернопільщини

Будьте обережні з “Дитячою” ковбасою

Вже другу добу заблокований продаж квитків на матч між Україною і Францією в інтернеті