Психічнохворий онук спалив живцем власну бабусю

Поділитися

Причиною загибелі пенсіонерки в Сакському районі стало недотримання правил пожежної безпеки її онуком, який має психічні розлади. Про це УНН повідомили в ГУ МВС України в АРК.

За повідомленням, 15 жовтня оперативному черговому Сакського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 67- річного чоловіка про пожежу в одному з сіл району. Селянин розповів, що горить приватний будинок на сусідній з його будівлею вулиці.

Після ліквідації пожежі у будинку було виявлено тіло 75-річної пенсіонерки, яка проживала за даною адресою. У ході опитування правоохоронці встановили, що вогонь міг запалити 22- річний онук загиблої, який перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, які спричинили загибель людини, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 КК України. Наразі проводиться розслідування.

Санкція даної статті передбачає покарання у відношенні обвинувачуваного у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Тренера польської збірної звільнили після поразки у відбірковому турнірі до Чемпіонату

За тренуваннями олімпійської збірної України зі стрибків у воду зможуть спостерігати півтисячі глядачів