За тренуваннями олімпійської збірної України зі стрибків у воду зможуть спостерігати півтисячі глядачів

Поділитися

Новий спорткомплекс, де тренуватиметься олімпійська збірна України зі стрибків у воду, матиме близько півтисячі глядацьких міст. Наразі будівництво комплексу завершене. Про це УНН повідомили у Федерації зі стрибків у воду.

“Комплекс розраховано на одночасне функціонування в ньому тренувальної бази федерації України зі стрибків у воду, влаштування роздягалень, приміщень для тренерського складу, розміщення басейну 50х25м з місцевим пониженням глибини до 5 метрів, що дасть змогу використовувати 10-ти метрову вишку”, – зазначили у Федерації зі стрибків у воду.

Також у комплексі збудовано глядацькі трибуни на 400 місць.

За словами Президента Федерації зі стрибків у воду України Ігоря Лисова, у Києві створено найкращу у Європі спортивну базу для професійних стрибків у воду.

“Цей комплекс є не те що унікальним, це найкраща спортивна база Європи – це визнали усі спортсмени та тренери. Там також створено найкращий зал для тренувань, унікальна вишка, є необхідні для тренувань снаряди, повітряна подушка – цього немає ні в одному зі спортивних центрів України”, – розповів президент Федерації України зі стрибків у воду України Ігор Лисов.

Психічнохворий онук спалив живцем власну бабусю

Кандидат в народні депутати України буде вести передвиборчу кампанію з Мілана