Ранкове шоу Радіо Roks відправляється у всеукраїнський концертний тур

Поділитися

Невгамовні ведучі кращого ранкового рок-шоу [Камтугеза] на Радіо ROKS Соня Сотник і Сергій Кузін вирушають у всеукраїнський тур!

Після приголомшливої концертної програми Соні Сотник «Боже, бережи королеву » і дебютного сольника Сергія Кузіна «Любов – не попса», діджеї проведуть відкриті ефіри [Камтугеза] в декількох містах країни!

«Вперше радіошоу [Камтугеза] можна не тільки чути, але й бачити. Ми відкриємо всі таємниці роботи, але найголовніше для нас – це побачити наших слухачів і поспілкуватися з ними безпосередньо. В ефірі ми давно стали однією сім’єю, а якщо ми сім’я – тоді ми просто зобов’язані бачитися частіше!» – розповідає Соня Сотник .

Майстерно з’єднавши фрагменти концертних програм Соні і Сергія Васильовича, ефірну частину шоу і інтерактив зі слухачами, команда [Камтугеза] створила унікальну в історії радіо живу шоу-програму. Першими гостями та глядачами відкритого радіошоу [Камтугеза стануть мешканці Полтави ( 28.09. , Клуб “Вілла Крокодила ” ). Потім [Камтугеза] відправиться до Дніпропетровська (4.10, Клуб ” РК” ), Львів ( 11.10 , Клуб ” Millenium ” ), Донецьк ( 18.10 , Клуб ” Leverpool ” ) , Одесу ( 25.10, Клуб ” Палладіум “) і Харків ( 1.11 , клуб “Royal ” ) .

«Це буде просто класна драйвова програма, замішана на харизматичності Кузіна, жіночній відвертості Соні і їх іронічних рок-н-рольних піснях. А ще це буде живе, близьке спілкування улюблених ведучих з гостями не по телефону. Ми знаємо, що слухачі люблять і чекають наше шоу в ефірі, ми призначаємо їм зустріч і впевнені, це спілкування сподобається нам усім», – поділився продюсер [Камтугеза] Борис Таршис.

Самі ведучі розповідають, що подібна ідея їм відразу сподобалася.

«Чесно кажучи, останнім часом ми гастролювали з концертами, це нам з Сонею подобається. [Камтугеза] нам теж дуже подобається. І коли виникла така ідея – поєднати приємне з корисним і відправиться в тур, ми вирішили, що це теж нам подобається. Ми з Сонею любимо експерименти (вони нам подобаються), і взагалі – готові до будь-якого розумного кіпешу, окрім голодування (голодування нам не подобаються)!» – прокоментував Сергій Кузін .

Деякі нюанси відкритої програми [ Камтугеза ] організатори тримають у секреті, але обіцяють , що гості отримають тільки позитивні емоції від живого спілкування з улюбленими радіоведучими Сонею Сотник і Сергієм Кузіним .

Кількість загиблих у аварії судна зросла до 274

Будьте обережні на дорогах – туман