Рената Кузьміна звільнили з посади першого заступника Генпрокурора України

Поділитися

Рената Кузьміна звільнили з посади першого заступника Генпрокурора України у порядку переведення у зв’язку з призначенням на посаду в Раді Національної безпеки та оборони Указом Президента України. Про це УНН повідомили у прес-службі Генпрокуратури України.

“Указом Президента України Рената Кузьміна призначено на посаду заступника секретаря РНБО у зв’язку з цим підписано наказ про звільнення його у порядку переведення із займаної посади”, – про це УНН повідомили у прес-службі відомства.
Повідомлялося, що Указом Президента України Р.Кузьміна призначено на посаду заступника секретаря РНБО. Як стало відомо УНН з власних джерел, Р.Кузьмін в РНБО займеться реформуванням міліції.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з’явилась інформація про те, що Р.Кузьмін подав рапорт на звільнення за посади першого заступника Генпрокурора України.

У прес-службі відомства тоді повідомили, що нічого не знають про відставку.

Сам Р.Кузьмін не коментував цю інформацію. Крім того, днями він не прийшов на спілкування з читачами одного з українських видань, куди також були запрошені журналісти. У приймальні Р.Кузьміна організаторам заходу повідомили, що його нібито викликали до Президента України.

Політик Юрій Кармазін у коментарі УНН висловив впевненість, що Р.Кузьмін дійсно подав у відставку та, ймовірно, збирається у політику, адже його активна публічна діяльність, більше личить політику, ніж співробітнику прокуратури.
Нагадаємо, за останні тижні Р.Кузьмін дав ряд інтерв’ю, які стосувалися зокрема розслідування справи Гонгадзе, а також Юлії Тимошенко та Юрія Луценко. Крім того, під час відпустки він провів зустріч з журналістами у Берліні, де презентував свою майбутню книгу, яка стосуватиметься, зокрема, гучних кримінальних справ в Україні.

Борщовий набір-2013 подорожчав

Судитимуть шахрайку, яка одурила 106 людей