У Тернополі мешкає твітерист №1 в Україні

Поділитися

На Тернопільщині найбільш успішно розвивається лише Інтернет, щоб там влада не брехала про розвиток економіки, промисловості чи агробізнесу. Поширення інтернету найпотужніше йде саме нашій області. Тому не дивно, що  краяни все більше освоюють соціальні мережі, в яких можна «відвести душу» – почитати цікаві новини, обговорити їх з розумними людьми, просто поспілкуватися. Тернополяни освоюють різні соцмережі: Фейсбук, Вконтакті, Однокласники. Найменшою популярністю поки що користується твітер. У Тернополі ним користується менше 200 мешканців. Але найцікавіше те, що найпотужнішим користувачем твітеру в Україні є мешканець саме нашого файного міста. Інтернет-газета «ПРО ВСЕ» поспілкувалась з цією унікальною людиною, яка в твітері має нік Awentos
– В Україні 523 тисячі 905 користувачів у твітері. Як вам вдалось залучити 1 мільйон 221 тисячу 440? Скільки часу на це витратили. Що найчастіше поширюєте? Новини, гумор. Фото? На які ваші записи читачі найактивніше реагують?
– У Твіттері я більше 4 років. За цей час було багато невдач та підйомів, але з кожним днем я спілкувався,твітив та хештегив все більше і більше, що додавало мені фолловерів та активності. Більше року я потратив на аналіз самого Twitter – як соціальної мережі. Найчастіше мої записи отримуюьть ретвиті, коли вискочить якась шутка або твіти, спрямовані на SEO.

– У Тернополі твітером користуються 169 осіб. Не «зачіпає» Вас, що ваша мільйонна армія прихильників поза межами Файного міста?

– Всі мої фолловери точно не з Тернополя 🙂 Це люди зз різних країн – так як я ще спілкуюся англійською / російською.

– Чому саме твітер обрали? Адже він не є надто популярним, порівняно з іншими соціальними мережами. Скільки часу проводите в твітері на добу чи на тиждень? І головне – чому?

– Перша найпопулярніша соціальна мережа – фейсбук. Він мені не по душі. Після цього іде звичайно ж Твітттер зі своєю армією більше 500 000 000 аккаунтів. Мережа притягнула своєю відкритістю – де я можу поділитися своїми думками, з людими яких я взагалі незнаю. Подобається аудиторія людей, адекватність. Порівняши з самим вконтакте – де багато школярів та дітей. В твіттері провожу весь час вільний – тобто якщо вдома за ПК, на роботі за ПК, також з телефону чи планшету.

– Про що найцікавіше доводилось постити?

– Найцікавіше я думаю це просто спілкування. Не всі аккаунти з 1 000 000 аудиторією будуть твітитися 🙂

– Чи впливає Твітер на життя тернополян? На вашу думку

– Однозначно, що ні. Тернопіль ще не дойшов до ІТ спеціалізацій, зокрема як і вся Західгная Україна – нам ще рости і рости. (Порівняння зроблено з центром і сходом України )

– Яких відомих людей любите читати в твітері? Чи взагалі, когось читаєте?

– З відомих людей читаю тільки Святослава Вакарчука,Павла Волю. Всі інші прості люди, але з креативністю.

– Чи є життя без твітера для Вас?

– Звичайно, що ні.Це моє хоббі, а потім вже заробіток додатковий.

– Що буде.. після твітера?
-Твіттер давно вже випустив соц. мережу Вайне і Тумблер – аналоги інстаграма та відео сервіс. Хоча я сам сиджу в інстаграмі ( де аналогічно 1 000 000 + фолловерів )

– Чи пропонували Вам політики, компанії рекламувати себе? Чи намагались купити ваш акаунт?
– Так, багато хто пропонував і звертався до мене.

Що вам не подобається у твітері, щоб змінили, якби мали можливість?
– Хотілося би бачити Українські тренди в Актуальних темах – хоча з такою аудиторією як у нас в в Україні ми ще не скоро це побачимо.

Для довідки
Народився я у Львівській області, провінційному містечку Самбір. Мені 21 рік, більше 4 років проживаю в Тернополі. Навчався в ТНЕУ 4 курси на юридичному факультеті – на даний момент 6-курсник Харківської юридичної академії. Працюю по професії, але більше часу і уваги приділяю інтернет роботі. Моє хоббі – це розробка програмного забезпечення, seo задачі та smm допомога.
Тернопіль – прекрасне місто для життя, але воно ще в минулому. Порівнюючи цей самий Київ з Тернополем в сфері ІТ – так це просто небо і земля. Думаю, що через декілька років і Файне місто буде серед IT технологій.

Дякую за увагу, підписуйтесь @Awentos – відповідаю усім 🙂

Через відключення світла у Тернополі пограбували супермаркет

Не кожен цирк зможе тепер використовувати тварин у номерах