У Західній Україні підпільно виготовляли горілку “Борис Єльцин”

Поділитися

У Чернівцях 33-річний громадянин Молдови у квітні 2013 року  створив організовану злочинну групу, до складу якої залучив також 28-річного громадянина Молдови та 52-річного мешканця Чернівецької області. Вони зайнялися виробництвом горілки під товарною маркою “Boris Jelzin” (Борис Єльцин) в орендованому гаражному приміщенні, повідомили УНН у прес-службі прокуратури Чернівецької області.

Всього з квітня по 4 серпня 2013 року вони виготовили 19 тисяч 110 літрів горілки, отримавши дохід обсягом майже 400 тисяч гривень.

Діяльність злочинного угрупування правоохоронцями Буковини було викрито і припинено на початку серпня 2013 року під час збуту чергової партії алкогольних напоїв.

Прокуратура Чернівецької області скерувала до Першотравневого районного суду Чернівців кримінальне провадження за підозрою трьох громадян у вчиненні у складі організованої групи злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 204 КК України за фактом незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту, збуту, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Кримінальне провадження скероване до суду для розгляду по суті.

Немає причин для підвищення тарифів на пасажирські перевезення

За те, що чоловік видавав себе за інваліда потрапив у в’язницю