Україна УДАРила по Польщі!

Поділитися

За сприяння партії «УДАР Віталія Кличка» вчора, 20 жовтня, у Тернополі відбулась матчева зустріч з боксу «Україна -Польща». Після 11 запеклих боїв між представниками української та польської збірних заслужену перемогу здобула Україна.

– Передусім хочу подякувати члену партії «УДАР» Ігорю Козачку, завдяки якому відбувся захід,- наголосив організатор матчевої зустрічі, член партії «УДАР» Віктор Петров. – Поєдинки були товариськими, тож, впевнений, перемога України для польських колег – лише привід до вдосконалення. Тим паче, що в майбутньому ми плануємо організувати ще одну матчеву зустріч, але вже в Польщі. До речі, польські колеги неодноразово наголошували на тому, що саме така партія, як «УДАР» має очолити владу в Україні.

Вітання спортсменам від Віталія Кличка передав народний депутат України від фракції «УДАР» Ігор Побер: «Як Бразилію вважають футбольною державою, а Сполучені Штати Америки – бейсбольною, так і Україну можна сміливо називати країною боксу. Насамперед – завдяки братам Кличкам та досягненням наших олімпійців. Та я впевнений, що і серед вас є майбутні чемпіони світу, якими гордитиметься вся країна так, як сьогодні гордиться Віталієм та Володимиром Кличками».

Також Ігор Побер отримав від Тернопільської обласної організації федерації боксу України кубок та подяку партії «УДАР» за вагомий внесок у спортивне виховання підростаючого покоління та активну участь у підготовці і проведенні змагань з боксу, популяризацію здорового способу життя.

Ольга Вербило, прес-служба УДАРу

Тернопільські інспектори виявили у відділі культури і туризму Збаразької РДА фінансові порушення на суму 123 тис. грн

Збірна України у плей-офф відбору ЧС-2014 зіграє з Францією