Упіймали чоловіка, який після ДТП лишив помирати людину на дорозі

Поділитися

Дві доби луцькі правоохоронці розшукали водія, який збив пішохода і зник із місця аварії. Чоловіка, котрий залишив постраждалого, не надавши допомоги, знайшли працівники міського відділу ДАІ. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомили УНН у прес-службі ВДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

У ДТП, яка трапилася в Луцьку, травмувався місцевий житель. Чоловіка доправили в реанімаційне відділення, де він згодом помер. Винуватець аварії – водій автомобіля “Mitsubishi” із місця аварії втік.

Правоохоронці протягом доби знайшли автомобіль, що знаходився на одній із вулиць Луцька. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка, оглянувши транспортний засіб, встановила, що авто дійсно потрапило у ДТП. Зважаючи на це, машину доправило на арештмайданчик відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

“Наступного дня, провівши ряд заходів, розшукали і водія, котрий перебував за кермом на момент скоєння ДТП, – розповів заступник начальник ВДАІ Луцького МВ капітан міліції Павло Харитонюк. – Ним виявився 33-річний лучанин. Із його слів, він не надав потерпілому допомоги через те, що дуже злякався і був у шоковому стані”.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік може опинитися в місцях позбавлення волі на термін до восьми років. Триває досудове розслідування.

За звільнення заручника зловмисники вимагали 50 тис доларів США

Як у Шумську знайшли роботу столяр, водій і підсобний робітник