За замах на чуже життя житель Тернопільщини проведе сім років у в’язниці

Поділитися

Такий вирок виніс суд 26-річному мешканцю міста Скалат Підволочиського району, який ледь не позбавив життя свою знайому.

 

Події цієї кримінальної історії розгорталися у липні минулого року неподалік селища Великі Бірки Тернопільського району. Повідомлення про те, що невідомий напав з ножем на дівчину та  перерізав їй горло, надійшло до працівників міліції від медиків. Допоки лікарі рятували життя потерпілій, правоохоронці розшукували її кривдника. Вже невдовзі за підозрою у вчиненні важкого злочину міліціонери затримали 26-річного  жителя  Скалата Підволочиського району.

 

На щастя, після такої серйозної травми дівчина вижила та нині почувається добре. Як з’ясувалося під час досудового розслідування, мотивом нападу були ревнощі. Молоді люди познайомилися на роботі. Чоловік вирішив будь-якою ціною добитися, аби дівчина була з ним. Від вмовлянь вдався до погроз фізичною розправою. Одного дня підстеріг свою жертву  на автобусній зупинці. З ножем накинувся на дівчину і наніс їй сильний удар в шию. З місця швидко втік, залишивши жертву стікати кров’ю. З раною в горлі дівчину терміново доставили до лікарні.

 

Нещодавно крапку  у цій резонансній справі  поставив суд. За замах на життя людини 26-річного скалатчанина засуджено до 7 років позбавлення волі. Окрім цього, йому доведеться сплатити потерпілій тридцять тисяч гривень моральної компенсації.

 

 

 

Сектор зв’язків з громадськістю

 УМВС в  Тернопільській області

Ми на шляху до “Відкритого неба”

Вбивцю, який намагався спалити труп, тернопільські міліціонери розшукали у сусідній області