Завтра збірна України зіграє з поляками

Поділитися

Президент України Віктор Янукович відвідає 11 жовтня футбольний матч, який відбудеться у Харкові. Про це УНН повідомив обізнаний співрозмовник.

За словами співрозмовника, це буде приватний візит і ймовірно глава держави обмежиться тільки відвіданням матча відбіркового етапу Чемпіонату світу з футболу між національними збірними командами України та Польщі.

За словами співрозмовника, очікується і прибуття президента Польщі.

11 жовтня у Харкові відбудеться відбірковий матч до фінальної частини Чемпіонату світу з футболу між збірними командами Польщі та України. Перебуваючи в Кракові, Янукович запросив Президента Польщі прибути до Харкова та разом відвідати цей матч.

Нагадаємо, як вже повідомлялося, під час футбольного матчу збірних України та Польщі будуть застосовані безпрецедентні заходи безпеки. Довкола стадіону будуть організовані три кільця безпеки, а перед входом на “Металіст” будуть перевірятися особисті речі уболівальників.

Такі заходи безпеки вирішено застосувати після рішення Дисциплінарного комітету ФІФА від 27 вересня про накладання санкції на збірну України з футболу у вигляді проведення одного матчу без глядачів (Україна — Польща 11 жовтня в Харкові). Також було прийнято рішення оштрафувати ФФУ на 45 тис. швейцарських франків і дискваліфікував стадіон “Арена-Львів” аж до початку відбірного циклу Чемпіонату світу 2018 року. Санкції було вжито на підставі на звіту організації FARE (Футбол проти насильства і расизму в Європі), яка зазначала, що в ході гри 6 вересня у Львові (Україна — Сан-Марино, 9:0) уболівальники збірної України ображали на расовому грунті гравця української збірної Едмара (бразильця, що натуралізується), а також вивісили банер неонацистського змісту.

3 жовтня Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) офіційно оголосила про призупинення рішення про санкції щодо збірної України, ухвалені 27 вересня 2013 року, через апеляцію подану ФФУ.

Щось дивне коїться в ефірі “Ух-радіо”

Журналісти Тернополя зможуть безкоштовно пройти медичний огляд з нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози