Щось дивне коїться в ефірі “Ух-радіо”

Поділитися

Зараз, о 14 годині 15 хвилин, в прямому ефірі тернопільської ефемки “Ух-радіо” в авторській програмі Степана Барни “Насправді” перебувають гості – Юрій Луценко і Тарас Стецьків. Чи то вони перебрали, святкуючи вчора день народження Степана Барни, чи то просто програма йде в записі, але напів слові Юрія Луценка несподівано включили рекламу. Далі більше – “Дикі танці” Руслани. Що сталося в студії – невідомо. Руслана потішила слухачів цілою піснею. Коли відновився ефір, Юрій Луценко продовжив свою тему. Голоси гостей не свідчать, що вони прийшли “під мухою” в студію, як це зробив торік мер Тернополя Сергій Надал на “Радіо Ера”.

О 14 годині 45 хвилин Тарас Стецьків повторив до десятка разів одну й ту ж фразу – “громадських ініціатив”. Після цього “плівку, яку зажувало” підмінили рекламою.

Критичних питань від журналістів і всіх бажаючих так і не прозвучало у програмі, що може означати єдине – проплаченість ефіру в якому гості не бажали чути критики. Так само не має й дзвінків в студію.

Після останнього блоку реклами, Тарас Стецьків так і не договорив свої обрізані звуки. Натомість Степан Барна просто попрощався зі слухачами.

Напевно, це була найгірше змонтована радіопрограма, яку доводилось чути слухачам.

Можливо, це зроблено навмисне, щоб “підмочити” імідж Юрію Луценку та Тарасу Стецьківу.

За те, що чоловік видавав себе за інваліда потрапив у в’язницю

Завтра збірна України зіграє з поляками