З’їзд “Батьківщини” відбудеться 16 жовтня, на порядку денному одне питання

Поділитися

У порядку денному запланованого на завтра, 16 жовтня, другого етапу ХІ з’їзду партії “Батьківщина” тільки одне питання, а саме висунення кандидатів на вибори 15 грудня. Про це УНН повідомив народний депутат Юрій Одарченко.

“На з’їзді буде присутній представник Центральної виборчої комісії, якій фіксуватиме процес”, – сказав нардеп.

Ю.Одарченко висловив здивування з приводу заяв, які з’явилися у ЗМІ про те, що нібито не всіх делегатів запросили на з’їзд.

“Всіх делегатів запрошували, адже потрібен кворум. Вже підходять строки висунення кандидатів”, – зауважив він.

З’їзд заплановано на 11 годину 16 жовтня.

Слід додати, що у ЗМІ з’явилася інформація про те, що делегати ХІ з’їзду партії віз Запорізької області дізналися про проведення другого етапу з’їзду з засобів масової інформації. У зв’язку з цим вони написали листа на ім’я керівництва партії.

Крім того, у пресі неодноразово з’являлися повідомлення про масовий вихід з партії “Батьківщина” кількох тисяч членів партії у Миколаївській області, на фоні об’єднання з “Фронтом Змін”.

Нагадаємо, 7 жовтня прес-служба “Батьківщини” повідомила, що на засіданні Політради партії було ухвалене рішення, що 16 жовтня відбудеться з’їзд ВО «Батьківщина», на якому буде офіційно висунуто кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах, вибори на яких призначені на 15 грудня.

Порошенко пропонує ВР відзначити 750-річчя князювання Данила Галицького

Івано-Франківськ витрачає на 700 млн. грн більше, ніж заробляє