29-річний ґвалтівник отримав 11 років в’язниці

Поділитися

Таращанський районний суд засудив до 11 років позбавлення волі жителя с. Дибинці Богуславського району за спробу зґвалтування жінки та зґвалтування неповнолітньої дівчинки. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

29-річний хлопець був раніше вже тричі судимий за вбивство через необережність та крадіжки.

Як встановило слідство, в ніч на “Івана Купала” під час гулянь на березі р. Рось у с. Дибенці, будучи п’яним, чоловік намагався зґвалтувати жінку. Щоб вона не пручалася та не покликала на допомогу, він вдарив її пляшкою по голові. Жінку, яка втратила свідомість, відтягнув до лісосмуги. Однак, в цей час її вже почали шукати родичі. Підозрюваний злякався, що його затримають, та втік.

Проте ґвалтівник на цьому не зупинився. Через годину він зустрівся зі своїм товаришем та його 16-річною сестрою. Друг доручив йому провести неповнолітню сестру додому. Дійшовши до її помешкання молодик накинувся на неї та почав душити. Коли дівчинка знепритомніла зґвалтував її. Отямившись, вона повернулася додому та викликала міліцію.

Протягом розслідування та судового розгляду злочинець перебував під вартою.

Дії чоловіка кваліфіковано за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 152, ч. 3 ст. 152 КК України, тобто замах на зґвалтування та зґвалтування неповнолітньої.

Під час судового розгляду злочинець зізнався у скоєному.

Прокуратурою Богуславського району підтримано державне обвинувачення у цьому кримінальному проваджені. Вина чоловіка в інкримінованих йому злочинах повністю доведена, призначене покарання є справедливим.

16 українців померли із підозрою на грип

Непідписання Угоди з ЄС спричинить великі втрати для України