Чи відсидяться “під лопухом” керівники органів місцевого самоврядування Тернопільщини 1 грудня?

Поділитися

Шановна редакція тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ”! Мене цікавить, чи поїдуть завтра до столиці, 1 грудня, керівники органів місцевого самоврядування Тернопільщини і всієї Західної України до столиці?!

Чому це цікавить? Та тому, що державні чиновники з обл і райдержадміністрацій цього зробити не можуть, їх Янукович і його посіпаки призначили, а ось керівників органів місцевого самоврядування та депутатів у нас обрали від опозиційних партій. Проте, більшість з них тихенько відсиджуються по своїх містечках, коли відбуваються знакові події в Україні. Чому вони так в’яло реагують? Адже їх обирає громада і надає підтримку партії на місцях! Чиновники органів місцевого самоврядування мають відповідні кошти, техніку! Але, здебільшого, все це марнується.

Маю велике прохання до всіх читачів “ПРО ВСЕ”, яку читають мої друзі і знайомі по всій Західній Україні, прослідкувати, де перебував їхній сільський, селищний голова, мер міста, керівник райради чи облради. депутати-опозиціонери відповідних рад.

І робіть потім висновки!

З повагою, Петро Бойко, Чортків

Від “ПРО ВСЕ”

Де перебували 1 грудня керівники органів місцевого самоврядування вашого села чи міста – пишіть у коментарях до цієї статті.

Звернення народного депутата України Михайла Апостола

Євромайдан розігнали під впливом Кремля