Депутата-корупціонера позбавили повноважень

Поділитися

На вимогу прокуратури міста Судака припинено повноваження депутата Морської сільської ради, викритого у скоєнні корупційного діяння. Про це УНН повідомили в Прокуратурі АРК.

Зараз депутат відбуває покарання у вигляді позбавлення волі, а співучасник, яким покарання застосоване умовно, до цих пір продовжував виконувати депутатські повноваження, адже суд, всупереч позиції прокурора – державного обвинувача, не позбавив його права займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням функцій держави та місцевого самоврядування.

Нагадаємо, голова сільради Морського і депутат цього органу місцевого самоврядування були засуджений за отримання хабара в розмірі 2 тис. дол. США за можливість здійснення підприємцем виносної торгівлі у прибережному селищі.

Крім того, прокуратура оскаржила вирок у частині призначення додаткового покарання і в апеляційному порядку домоглася застосування його до засудженого. Далі було звернення прокурора Судака Станіслава Петрова до сільради з вимогою забезпечити виконання накладених обмежень, що й було виконано шляхом прийняття органом місцевого самоврядування рішення про дострокове припинення повноважень депутата.

Квитки на ЧС-2014 найактивніше розкуповують бразильці і американці

Михайло Апостол допомагає лікувати дорослих і маленьких