Михайло Апостол допомагає лікувати дорослих і маленьких

Поділитися

З рідних Ласківців на Теребовлянщині розпочав масштабну благодійну акцію «Безкоштовні медичні консультації» народний депутат України Михайло Апостол. За його сприяння столичні медики обстежили у сільській лабораторії більше як 300 чоловік. Ставилася мета насамперед перевірити зір та виявити захворювання очей, а також провести дослідження крові на наявність цукрового діабету. Дітей педіатри оглядали комплексно, зважаючи на прохання батьків. І дорослим, і малим було надано необхідні рекомендації щодо подальшого лікування виявлених недуг. А 265 чоловік, які потребували окулярів, отримали їх безкоштовно. «Такої допомоги люди дуже потребували, – сказав нашому кореспонденту у телефонній розмові сільський голова Ласківців Йосип Ваврик. – Адже далеко не кожний має можливість їхати на огляд до Теребовлі чи Тернополя. Час від часу до нас навідуються лікарі з райцентру, але такої масштабної перевірки не було ніколи, не кажучи вже про безкоштовні окуляри. Люди були приємно вражені і дуже вдячні своєму односельцю, якого обрали народним депутатом, за таку турботу».

Як розповів нашій редакції сам Михайло Апостол, свого часу з ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини», благодійного фонду «Серце до серця», Всеукраїнського місіонерського товариства «Духовне відродження», його власного благодійного фонду «Апостол» та Тернопільської обласної організації Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» було ініційоване створення на території Тернопільщини Центру з надання медико-соціальної допомоги населенню в надзвичайних ситуаціях та надання цільової гуманітарної допомоги соціально-незахищеним верствам. «У рамках цієї ініціативи мною і був започаткований пілотний благодійний проект у сільській місцевості, який охопить всі великі населені пункти мого округу, – каже Михайло Володимирович. – Також планую надати посильну допомогу лікувальним закладам. Бо ось нещодавно побував у Яблунівському обласному комунальному протитуберкульозному диспансері, де на харчування хворих дітей держава виділяє по 5 гривень на день. Хотів би побачити того чиновника, який утримує на таку суму своїх власних дітей. Незрозуміло – це знущання, чи вже початок геноциду?!».

Як стало відомо уже після цієї розмови, Яблунівський дитячий протитуберкульозний диспансер отримав на днях від благодійного фонду «Апостол» партію продуктів, одягу, взуття та інших товарів першої необхідності.

Як депутати організували земельну аферу в Петриках на 70 мільйонів доларів

***

Їхали трактори по праці дітей. Про що дбає влада міста Тернопіль?

***

Матч «Нива» – «Олімпік» покаже телеканал «Футбол»

***

У Тернополі відбудеться родинний марафон «Тату, почитай!»

***

У Тернополі вандали хочуть зірвати рок-концерт гурту Brevis?

***

У режимі суворої таємності “Бен – надал” звітував сам собі про 3 роки царювання в Тернополі

***

Знову аварія у Тернополі: як люди затримували п’яного водія (відео, фото)

***

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

***

Керівник “Тернопільгазу” Олег Караванський згадав про аграріїв, які знищують дороги Тернопільщини

Депутата-корупціонера позбавили повноважень

“Зеніт” і “Порто” зіграли внічию у матчі Ліги чемпіонів