Євромайдан поставив крапку на Митному Союзі

Поділитися

Масова підтримка українцями євроінтегації та утворення євромайданчиків на всій території України, зокрема у Києві, поставило крапку на вступі нашої держави до Митного Союзу. Про це під час прес-конференції повідомив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, передає УНН.

“Хто сьогодні з представників влади скаже, що він за Митний союз, то йому кінець, його життя в політиці закінчиться… тому головний результат Євромайдану вже досягнутий – він закрив можливість реверсу в Митний союз. Все, України там не буде і це підриває проект В. Путіна повернення до СРСР, тобто це його поразка. Влада піддалася тиску Путіна, а народ не піддався, український народ проти нього”, – зазначив В. Карасьов.

Щодо реакції Європейського Союзу, то політолог зазначив, що Європа не чекала такої масовості від українців, а також вона готова підписати Угоду, ЄС не закривається від переговорів, а навпаки, розуміє, що сьогодні доля України перебуває не тільки в руках української влади, а й у руках людей.

Нагадаємо, з 22 листопада в Києві та інших містах України тривають акцї протесту під загальною назвою “Євромайдан”, що були спровоковані рішенням Кабміну про призупинення підготовки до підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

Перша перемога тернопільської громади на хвилі Євромайдану!

Заборгованість з виплати зарплати у листопаді склала майже 1 млрд грн

На Чумацькій впіймали зловмисника