Мера відсторонили від займаної посади на період досудового розслідування

Поділитися

Мера Кілії відсторонили від займаної посади на період досудового розслідування. Про це УНН повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС в Одеській області.

Як повідомлялося, 7 листопада працівники органів внутрішніх справ Одеської області затримали мера міста Кілії під час отримання хабара у 2 тис. доларів США за погодження місця розташування тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.368 “Прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою” КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Як повідомив начальник відділу УДСБЕЗ ГУМВС підполковник міліції Євген Денисов, рішенням Приморського суду міста Одеси чиновник відсторонений від займаної посади на період досудового розслідування. Співробітниками міліції проводяться подальші слідчо-оперативні заходи для встановлення інших фактів протиправної діяльності підозрюваного.

 

Нардеп-аграрій Михайло Апостол проведе сьогодні брифінг

Понад 30 тисяч жителів Тернопільщини нині перебувають за кордоном