На сміттєзвалищі знайшли труп чоловіка

Поділитися

В одному із сіл Решетилівського району, що на Полтавщині, на території сміттєзвалища виявлено труп чоловіка. Про це УНН повідомили у прес-службі РВ УМВС України в Полтавській області.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група райвідділу. В ході проведення перевірки, було встановлено особу вбитого. Ним виявився 56-річний мешканець району. На тілі померлого було виявлено тілесні ушкодження у виді гематом на голові та обличчі.

Працівники Решетилівського РВ УМВС встановили особу, яка скоїла вбивство. Ним виявився 43 – річний, раніше судимий місцевий мешканець. Затриманий зізнався міліціонерам у скоєному та розповів, що того дня прийшов на територію сміттєзвалища і посварився з охоронцем. В ході сварки чоловік наніс останньому удари по голові дерев’яною дошкою, у результаті чого той помер.

Далі зловмисник відтягнув тіло чоловіка близько 200 метрів і залишив. Речові докази наразі вилучені, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне зловмиснику загрожу є покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Перша перемога тернопільської громади на хвилі Євромайдану!

Вхід до Кабміну взяли під посилену охорону

“Свободівцям”, яких заарештували за рішенням суду, інкримінують хуліганство із спецзасобами