На Тернопільщині працівники міліції затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП (Фото)

Поділитися

Винуватцем резонансної ДТП, що сталася у Тернополі на вулиці Гоголя, виявився 27-річний мешканець Теребовлі. Вчинивши аварію, горе-водій зник з місця події, але вже наступного дня розповів слідчим, що саме він перебував за кермом автомобіля. 

Нагадаємо, 1 листопада близько четвертої години ранку на вулиці Гоголя у Тернополі водій автомобіля марки «Mitsubishi Lancer», рухаючись у напрямку залізничного вокзалу, зніс металеву огорожу, виїхав на тротуар  та вчинив наїзд на пішохода. Удар був такої сили, що потерпілий злетів у повітря та вибив віконну шибу. Після цього іномарка врізалася в стіну дитячої міської поліклініки  і зрикошетила у бік.

 

Внаслідок ДТП численні травми отримав 52-річний мешканець Києва. Потерпілий у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні першої міської лікарні.

 

Кермувальником автівки виявився 27-річний житель райцентру Теребовля. Як з’ясувалося, проблеми із Законом у чоловіка не вперше – раніше був судимий за грабунок.

 

Стосовно водія розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).Триває досудове розслідування.

 

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області

«Сокіл» запрошує на відкритий чемпіонат Тернопільської області з тайландського боксу

Рятувальники оприлюднили відео пожежі порома