Рятувальники оприлюднили відео пожежі порома

Поділитися

У суботу в УДСНС у м. Севастополі надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа на судні “АNT-2”, яке знаходилося в територіальних водах України. Судно прямувало зі Скадовська до Туреччини. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС.

Одразу ж в порт була направлена спеціальна пожежна техніка та рятувальники. О 19.59 судно пристало до берега. На борту перебувало 68 транспортних засобів, стільки ж пасажирів (водії вантажних фур) і 34 члени екіпажу. Пожежні вивели людей та обстежили судно і всі задимлені приміщення. За попередніми даними, загоряння на поромі почалося в однієї з фур, вогонь швидко поширився. За попередніми даними згоріло 6 вантажних авто. Пожежу локалізували до зупинки в севастопольському порту.

О 22.55 пожежу було повністю ліквідовано рятувальниками.

“На суші 8 осіб звернулося за медичною допомогою, ситуаційних симптомів пов’язаних з пожежею не зареєстровано. Служба порятунку працюватиме і вночі, доки ми не переконаємося, що всі люди в безпеці і судну вогонь більше не загрожує”, – повідомив начальник Управління ДСНС Геннадій Сухорученков.

На Тернопільщині працівники міліції затримали водія, який збив пішохода та втік з місця ДТП (Фото)

У неділю відбудеться “битва” породистих котів-гігантів