Підсумки першості Борщівського району з футболу за 2013 рік

Поділитися

6 жовтня відбувся заключний, 22 тур першості Борщівського району з футболу в сезоні 2013 року. Інтрига трималася до останнього матчу. Вигравши домашній поєдинок , вперше в своїй історії чемпіоном району стала команда, яка ніколи не сяяла на футбольному небосхилі – команда села Турильче. Секрет успіху простий – наполегливі тренування. Друге й третє місця посіли більш відомі команди – бурдяківський “Гірник” і села Пилипче.
А де наш МФСК “Скала”? Після виграшу вдома 11 серпня в команди Мельниці-Подільської з рахунком 6 : 1 вперше в своїй історії наш клуб знявся зі змагань. Селищний голова, який одночасно є головою МФСК “Скала” порадившись з хлопцями знімає команду зі змагань (до завершення Першості району залишалося 7 турів). Причиною такого рішення є упереджене ставлення спорткомітету до нашої команди. В нас “вкрали” 6 очок у виїздних матчах з Озерянами (під час гри виникла бійка й пів-села вибігло на футбольне поле) та бурдяківським “Гірником” (цю гру ми виграли з рахунком 2 : 1).
Перед написанням цієї статті я поцікавився думкою багатьох футболістів. Хлопці (прізвища свідомо не вказую) говорили, що з ними ніхто не радився. Просто вже не було грошей оплачувати ігри а тут підвернулася слушна нагода “грюкнути дверима”.
Цікаво, кому цим рішенням насолили? Сто відсотків – нашим вболівальникам, яких лишили змоги отримувати позитивні емоції під час поєдинків любимої команди, та футболістам, які закінчують сезон, граючи за інші команди. Так пів-складу МФСК “Скала” як і минулого року виступає за Іванків в осінньому кубку.
А що з цього приводу думаєте ви?
Олександр Дубчак, skala-podilska.at.ua

Якщо арсенальці “обнулять” зарплати, В.Рабинович візьме на себе витрати на чемпіонат

Викрито злочинне угрупування, на рахунку у якого понад 15 крадіжок з авто