Початок зими в Україні буде теплим

Поділитися

30 листопада – 1 грудня в Україні переважатиме порівняно тепла повітряна маса атлантичного походження. Температура повітря вдень становитиме 0 +6 градусів, на крайньому півдні до +7 +12 градусів – про це УНН повідомив Opogode.ua.

Вночі буде холодніше, стовпчики термометрів коливатимуться від 3 тепла до 4 морозу. Проте у більшості областей України пройдуть невеликі дощі з мокрим снігом. Опади ймовірні протягом суботи-неділі, проте вони будуть невеликими та випадатимуть місцями. Вітер в Україні очікується західний, південно-західний, 5-12 м/с. Вночі подекуди можливе налипання мокрого снігу, ожеледиця на дорогах.

У західних областях місцями дощ та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 4 тепла.

На півночі дощ та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. 30 листопада вдень переважно без опадів. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 0-6 тепла.

У центральній частині місцями дощ та мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. 30 листопада вдень без опадів. Температура повітря вночі +3-2, вдень +1+6 градусів.

На сході України подекуди дощ та мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі +3-2, вдень 0+5 градусів.

У південній частині переважно без опадів, лише місцями пройдуть невеликі дощі. Температура повітря вночі 0+5, вдень +2+7 градусів, в Криму до +8+12 градусів.

У Києві місцями дощ та мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вдень 30 листопада опади малоймовірні. Температура повітря вночі близько нуля, вдень 0+2 градуси.

Екс-голова СБУ закликав В.Захарченка не плутати Майдан з повстанням у тюрмі

Над активісткою Femen у Вільнюсі відбудеться суд