Посадовці Тернопільської облради підписали документи про виконані роботи, завищивши їх вартість

Поділитися

До суду направлено кримінальне провадження, процесуальне керівництво в якому здійснювалось прокуратурою області, стосовно посадових осіб одного з приватних підприємств та комунального підприємства Тернопільської обласної ради за ч. 1 ст.364-1, ч.1 ст. 366 ч.1 та ч.1 ст. 367 КК України.

Встановлено, що у серпні 2012 року між комунальним підприємством Тернопільської обласної ради та приватним підприємством укладено договір на будівництво дороги в одному із сіл Збаразького району.

В ході виконання зазначених робіт посадова особа приватного підприємства, зловживаючи службовими повноваженнями, завищила обсяги виконаних робіт по облаштуванню твердого покриття дороги на суму понад 60 000 гривень, які пізніше внесла до актів приймання виконаних будівельних робіт.

Посадовець комунального підприємства, неналежно виконуючи свої службові обов’язки, не перевірив відповідність будівельно-монтажних робіт фактично виконаним їх обсягам, та засвідчив власним підписом недостовірні дані. Внаслідок вчинення неправомірних дій державним інтересам спричинено шкоду на суму понад 60 000 гривень

Під час досудового розслідування збитки, завдані державним інтересам, відшкодовані в повному обсязі

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Начальник управління з суспільно – політичних питань та інформаційної діяльності заздрить голові Тернопільської облради?

Українці створять кристали нового покоління для андронного колайдера