Радикала Святослава Півторака “освятили” вилами

Поділитися

19 жовтня у Києві відбувся V-ий позачерговий з’їзд Радикальної партії Олега Ляшка. З’їзд благословив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
Під час заходу делегати з усієї України затвердили кандидатів у народні депутати на повторні вибори, що відбудуться 15 грудня у п’яти “проблемних” виборчих округах. Текст присяги, що його проголошували кандидати в нардепи, був вельми оригінальним, як переважно все у Ляшка: “Я, раб Божий – кандидат у народні депутати України (такий-то — ред.), перед Господом Богом і Багатостраждальним Українським Народом, кров’ю від крові, плоттю від плоті якого я є, ПРИСЯГАЮ:
– після перемоги на виборах не зрадити своїх виборців і захищати їхні інтереси словом і ділом. Не стати іудою продажною, тушкою бісоводимою, не продавати себе і тих людей, що мене підтримали, ні за 30 срібняків, ні за 30 мільйонів доларів;
– бути вірним нашій Радикальній партії і нашому лідеру Олегові Ляшку, пліч-о-пліч із ним боротися у парламенті проти всіх, хто чинить зло нашій Державі і нашому Народові;
– реєструвати у Верховній Раді такі законопроекти, як накажуть мені виборці – брати мої та сестри.
Якщо порушу Присягу цю, — роздеріть мене на шматки вилами і всю кров мою у Дніпро вилийте, бо недостойний я буду жити, зрадивши вас.
Та вірю я, що козацький дух Народу мого дасть сил мені бути вірним, як би потужно сили зла на мене не тиснули”.
На з’їзді партійці підтримали ініціативу свого лідера щодо проведення Всеукраїнського референдуму з питань заборони продажу земельних ділянок іноземним громадянам, зниження пенсійного віку жінок до 55 років, скасування депутатської недоторканості і пільг для народних обранців, виборності голів державних адміністрацій та суддів.
На з’їзді було обрано всеукраїнську політраду Радикальної партії. Прикметно, що, окрім самого лідера — Олега Ляшка, до неї ввійшли відомий співак Іван Ганзера, єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан (УПЦ КП), інші відомі люди в Україні, а також керівник Тернопільської міської організації “Меморіал” ім. В.Стуса, він же голова Тернопільської обласної організації Радикальної партії Святослав Півторак. Як бачимо з фото, він теж пройшов “освячення” вилами, повідомляє “Нова тернопільська газета”

Спростування

YouTube вручив перші музичні премії