Саакашвілі оприлюднив “прощальний” кліп з В.Ющенко, Ю.Тимошенко та Дж.Бушем

Поділитися

Адміністрація уже екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі розповсюдила відеокліп, під час зйомок якого на будівлі президентського палацу державний прапор був тимчасового замінений на стяг партії “Єдиний національний рух” з сердечками, передає УНН з посиланням на “Дзеркало тижня”.

У кліпі акомпнуючи піаністці Хатіі Буніатішвілі зображені яскраві моменти з періоду президентства М.Саакашвілі: інавгурація і його зустрічі з громадянам , спільний виступ на площі Свободи в Тбілісі з екс -президентом США Джорджем Бушем, а також кадри збройного конфлікту серпня 2008 року. Також у кліпі фігурують кадри, коли Саакашвілі разом з сенатором США Джоном Маккейном тиснуть виноград ногами в заміському будинку минає грузинського президента.

У кліпі навіть є кадри, де Саакашвілі разом з Юлією Тимошенко і Віктором Ющенком виступають на сцені на Майдані Незалежності в Києві в період Помаранчевої революції в 2004 році.

Протягом усього кліпу піаністка знаходиться в будівлі президентського палацу в скляному куполі, паралельно демонструються кадри зустрічей Саакашвілі з зарубіжними гостями.

Віталій Кличко готується до війни в 2015 році?

Голову новонародженого знайшли у холодильнику матері-студентки