Віталій Кличко готується до війни в 2015 році?

Поділитися
Під час візиту Віталія Кличка до Тернополя до нього на прийом "напросилися" місцеві "шакали-бізнесовці", які будують в парках та займаються іншим обдиранням громади. Де є гарантія, що після обрання Кличка президентом ця вся шушваль не дірветься до влади?

Нам вдалось отримати інформацію, що Віталій Кличко готуються до силового розвитку подій під час президентської виборчої кампанії. Все ні як В.Кличко не може забути свою професійну кар’єру боксера і стати справжнім політиком. Саме через це, В.Кличко сподівається використовуючи свої та зв’язки кума Артура Палатного (він же і заступник голови партії «УДАР») серед спортсменів-«тітушок» сформувати справжні бойові ескадрони, які б розчистили В.Кличку дорогу до президентства.
Тому, В.Кличко через свого заступника А.Палатного дав вказівку регіональним осередкам партії «УДАР» мобілізувати як найбільшу кількість «відданих» осіб з числа криміналітету та бійців різноманітних секцій силових видів єдиноборств.
Вказане розпорядження потрапило до нашої редакції.
Підібраних осіб В.Кличко планує використовувати для силових протистоянь не тільки з владою, але і з політичними опонентами – колишніми побратимами по опозиції, а також журналістами, які висвітлюють правду про діяльність партії «УДАР».
Так, А.Палатний видав розпорядження в якому зобов’язав керівників регіональних структур партії здійснити підбір «бійців за президентство» з числа найбільш підготовлених, звичайно ж фізично, а не розумово, спортсменів, які вміють махати руками і ногами, і яких зовсім не цікавлять спортивні принципи, та й моральні.

Після виконання викладених в розпорядженні вказівок, керівники регіональних осередків повинні прозвітувати А.Палатному, після чого А.Палатний особисто відвідає регіони та перевірить бійців на міцність та готовність протистояти звичайним добропорядним громадянам України. За результатами перевірки А.Палатний відбере найкращих з них. До речі, В.Кличко не сумнівається, що вказана робота ідеально підійде А.Палатному, адже всім відомі його зв’язки з криміналітетом. А.Палатний вже довгий час «кришує» проституцію в м.Києві, а також забезпечує вирішення проблем з неугодними, в тому числі і не гребує фізичними розправами.
Згідно із задумом В.Кличка, можливості підібраних бійців будуть опрацьовані на учасниках антиударівських мітингів, які зараз масово відбуваються в різних регіонах України, і які так ріжуть очі лідерові партії «УДАР» В.Кличку. І не дивно, адже правда очі ріже. В.Кличку не дають спокою такі акції як «УДАР-КИДАЛОВО», адже хочеться зберегти власні грошенята, а не віддати їх колишнім партійним активістам, які їх заробили своєю чесною працею під час парламентських виборів у 2012 році, або акції «УДАР ТРИМАЙ УДАР» та «УДАР-АЛКОУДАР», учасники яких виступають проти монополізації В.Кличком ринку слабоалкогольних напоїв та шкодять молодому населенню України. Вже доведено численними дослідженнями, що такі слабоалкогольні напої завдають не поправної шкоди молодому організму. Видно В.Кличко надіється зробити націю «дебілів» та сподівається її в подальшому очолити, адже керувати такими ж людьми як і він набагато легше.
Своє занепокоєння створенням мобільних бійцівських груп партії «УДАР» вже висловили і колишні соратники по опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Лідери та рядові члени вказаних партій впевнені, що створені «бригади» будуть боротися і з ними. Тому, вони вже повідомили В.Кличка про неприйнятність такої діяльності і наголосили, що це приведе В.Кличка та його партію до занепаду, повідомляє Український дисидент.
Проте, це не спиняє В.Кличка, який і далі продовжує формувати «бригади» бійців, а його кум А.Палатний вже сидить на чемоданах і поте раї руки в очікуванні проведення «кастингу на найкращого бійця».

Як бучацькі дівчата мусіли в Тернополі прапори носити

Як бучацькі дівчата мусіли в Тернополі прапори носити

Саакашвілі оприлюднив “прощальний” кліп з В.Ющенко, Ю.Тимошенко та Дж.Бушем