Українські Євромайдани: Студенти не бажають бути зброєю в руках політиків

Поділитися

Студенти на столичному Євромайдані висловлюють свою думку щодо майбутнього України і сподіваються, що їх почують

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. В день старту саміта Східного партнерства ЄС, який розпочався у Вільнюсі, українське суспільство продовжує переварювати найважливішу новину останнього тижня – має чи не має Президент держави Віктор Янукович підписувати історичний документ, який наблизить Україну до європейської спільноти. Одним з найактивніших адептів європеїзації країни стало студентство, котре вже декілька діб не припиняє гучно висловлювати свою думку, яку, здається, почув вже весь світ. Про те, чому Україна має інтегруватися до ЄС УНН розповіли учасники столичного Євромайдану.

Ольга, студентка Київської Могилянської академії:
«Так само, як і всі студенти ми хочемо гарного європейського майбутнього. Ми розуміємо, що це важкий крок, але ми розуміємо що на даному етапі наше держава не є настільки сильною, щоб самостійно будувати свою економіку і своє майбутнє без допомоги сусідніх країн».

«На Майдан прийшов щоб підтримати своїх побратимів, щоб відстояти свої права для нашого подальшого і кращого майбутнього. Ми висловлюємо лише свою особисту думку. Думку вільних та працелюбних громадян великої країни» – висловив свою думку Владислав, студент НАУ.

Галина, студентка Київської Могилянської академії: «В нас є два вибори, або Таможенний Союз або Євросоюз – ми за Євросоюз».

Тетяна, студентка Львівського Університету ім. Івана Франка: «Особисто я приїхала тільки сьогодні вранці, але у Львові на Майдані я була с самого початку. Цього разу нас студентів повинні почути і ми будемо казати те, чого ми хочемо – кожен день! І ми дуже сподіваємось, що нас почують!»

Ірина, студентка студентка Львівського Університету ім. Івана Франка:
«Україні потрібно до ЄС – це наше майбутнє».

Всі ці студенти планують стояти на Майдані до кінця тижня і сподіваються, що Угода про асоціацію з ЄС таки буде підписана і Україна вже незабаром вступить до Євросоюзу.

 

У разі непідписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом, вже в понеділок валютний ринок України чекають значні коливання

Кожна школа в селах на Тернопільщині зобов’язана купити одну вакцину від грипу!?