В Україні заборонили індійські ліки “Лактовіт”

Поділитися

Держлікслужба заборонила індійські ліки “Лактовіт”, які використовуються для лікування дисбактеріозу, передає УНН із посиланням на Держлікслужбу України.

Розпорядженням Державної служби з лікарських засобів (№24765-1.3/2.3/17-13 від 18.11.2013) було заборонено здійснювати реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу “Лактовіт Форте”, порошок для приготування оральної суспензії по 4 г у пакетиках №10 (Ікс Ель Лабораторіес ПВТ Лімітед, Індія; ЕфДіСі Лімітед, Індія; Віндлас Хелскере ПВТ. Лтд, Індія) Індія.

Суб’єкту господарювання, при наявності вказаного лікарського засобу, повідомити територіальний орган Держлікслужби України за місцем розташування про вжиті заходи щодо виконання цього розпорядження. У разі знищення відходів лікарського засобу, в двотижневий строк направити до територіального органу Держлікслужби України за місцем розташування копію акту про знищення відходів лікарського засобу.

При наступних поставках лікарського засобу суб’єкт господарювання повинен вжити заходів щодо запобігання придбанню, реалізації та застосуванню лікарського засобу, наведеного в даному розпорядженні.

Водорості найкращими ліками від похмілля

Троє псевдоміліціонери пограбували іноземного студента