За ґратами повинен сидіти президент Янукович за злочини проти українського народу

Поділитися

За ґратами повинен сидіти президент Янукович за злочини проти українського народу, за судилища і репресії проти політв’язнів нового Майдану. Про це 28 листопада 2013 року заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Олексій Кайда під час пікетування Міністерства внутрішніх справ у зв’язку з репресіями та арештами свободівців. Свободівці вимагали припинити терор проти націоналістів та переслідування незгодних.

«Сьогодні за ґрати без жодного доказу кидають абсолютно невинних людей. Так само безпідставно на два місяці вчора арештували свободівців. За ґратами повинен сидіти президент Янукович за злочини проти українського народу, за судилища і репресії політв’язнів нового Майдану», наголосив Олексій Кайда, звертаючись до учасників пікету.

Свободівець зазначив, що злочинний режим разом із так званими «незалежними» судами намагаються встановити диктатуру в Україні. «Але їм це не вдасться. Адже українці виходять на майдани не заради бізнесу, автомобілів чи будинків в Межигір’ї. А виходять заради ідеї та майбутнього наступних поколінь, в пам’ять про наших Героїв, які зросили своєю кров’ю українську землю. Коліївщина так само розпочиналася з однієї іскри, а переросла у сплеск народного гніву проти соціального та національного поневолення. Народні повстання розпочинаються тоді, коли перейдена межа. А нинішній режим вже підніс ногу, щоб переступити цю межу. Тому ми попереджаємо, що не будемо мовчки спостерігати як ображають наших побратимів, українців», наголосив Олексій Кайда.



Прес-служба народного депутата України Олексія Кайди

Михайло Апостол: Схід і Захід разом, або під прапорами ЄС об’єдналися мільйони українців

Свавілля “регіоналів” на Тернопільщині може призвести до акцій протесту селян