Завдяки активній позиції прокуратури керівник підприємства виплатив заборговану зарплату майже сотні працівникам

Поділитися

 

Тернопільською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника підприємства за фактом безпідставної невиплати заробітної плати працівникам у сумі майже 200 тисяч гривень.

 

Прокурорською перевіркою встановлено, що начальник одного з комунальних підприємств Тернопільської міської ради, яке надає послуги з ремонту шляхово-мостового господарства міста, упродовж серпня-вересня поточного року безпідставно не виплачував заробітну плату працівникам очолюваного ним підприємства.

При цьому керівник витрачав кошти підприємства на сплату рахунків, що не є першочерговими.

Таким чином перед близько 100 працівниками підприємства виникла заборгованість у розмірі майже 200 тисяч гривень. За даним фактом завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та обвинувальний акт стосовно посадовця направлено Тернопільською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері до суду за ч.1 ст.175 КК України (невиплата заробітної плати).

 

У ході розслідування зазначеного кримінального провадження керівником виплачено заборгованість по заробітній платі усім працівникам очолюваного ним підприємства.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Тимошенко закликала опозицію голосувати за усі ініціативи Януковича

25 листопада на Україну обрушаться снігопади та заметілі