22-річна дівчина обкрадала людей через інтернет

Поділитися

У Харкові затримали молоду мешканку міста, яка підозрюється у вчиненні шахрайських дій, зокрема обкраданні через інтернет. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС Українив Харківській області.

Нещодавно до Червонозаводського райвідділу міліції звернулися представники одного торговельного сайту. Вони повідомили, що зареєстрована у них користувачка розмістила інформацію про продаж за передплатою одягу, іграшок та галантереї. Зацікавлені товаром покупці перераховували гроші на її банківську картку та чекали посилку, але вона до них так і не дійшла.

Ошукані громадяни певний час намагались самостійно добитися справедливості, але дівчина повідомляла, що строки постачання переносяться, а згодом і зовсім переставала реагувати на повідомлення та змінила номер мобільного телефону.

Дані факти слідчим було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Правоохоронці знайшли підозрювану 22-річну мешканку району. Вона повністю визнала свою вину та добровільно видала банківську картку, на яку отримувала гроші.

За свої незаконні діяння дівчина може бути позбавлена волі на строк від 3 до 8 років.

Думки тернополянина з антиурядового майдану

Олег Сиротюк: Тернопільські прокурори бояться зустрітися з народом!