Бюджетників з Тернопільщини везуть на бійню?

Поділитися

Надходять повідомлення про можливу підготовку владою провокацій з метою створити масові безладдя у Києві.

Про це у своєму Facebook написав Донецький активіст і відомий блогер Денис Казанський.

“Сьогодні я мав бесіду з людиною із системи. А той у свою чергу спілкувався із мною на прохання з Києва. На вихідні там готується масштабне побоїще”, – написав він.

“Влада звозить у столицю дуже велику кількість народу – кілька десятків тисяч людей зі Східної України на проплачений мітинг на підтримку Януковича, який буде атакований провокаторами-тітушками з молотками й у масках, обмотаними символікою ЄС і опозиційних партій”, – попередив він.

“Буде провокація й бійка, щось на кшталт тієї, що була під Адміністрацією президента, тільки набагато масштабніша й кривава“, – написав він.

“Мета – влаштувати зіткнення шахтарів, організовано доставлених у Київ, з людьми на Майдані, людьми із Західної України. Влаштувати масові безпорядки в Києві, стравити людей, розколоти суспільство, ввести Надзвичайний стан без участі “Беркута” і солдат ВВ“, – написав він.

Київ планують занурити в хаос, щоб уведення військ просили самі супротивники Януковича. Щоб в усьому світі погодилися з такою необхідністю“, – додав Казанський.

Він підкреслив, що “інформація з надійного джерела”.

“Знає про те, що готується, дуже невелика кількість людей. Організатори доставки електорату на місцях, мери, місцеві депутати, співробітники ОДА, директори шахт – не в курсі того, що чекає на людей у столиці”, – написав він.

“При цьому серед організаторів побоїща немає єдності, у верхівці ПР зріє розкол, тому що навіть у вищих ешелонах влади є люди, які вважають, що все зайшло занадто далеко й противляться безладдям усіма силами. Злив цієї інформації санкціонований однією дуже впливовою людиною, яка не прагне, щоб Україна поринала в хаос. На вихідні фактично готується громадянська війна“, – написав Казанський.

Якщо у вас є рідні або друзі, яких збираються везти в Київ – подзвоніть їм і попередьте їх, що на них чекає небезпека, щоб вони під будь-яким приводом постаралися уникнути поїздки“, – призвав він.

“Їх везуть фактично на побиття, щоб підставити під камери й показати на ТБ ефектні кадри й використовувати в якості гарматного м’яса. Потрібно попередити максимальну кількість людей. Якщо що, за піаром я не женуся, і посилатися на мене не обов’язково. Дуже хочеться уникнути того, що готується”, – додав Казанський.

Джерело: Українська правда

Стойко застерігає Хоптяна

За день в Івано-Франківську зібрали 137 тис. грн на організацію відправки людей на Євромайдан