Стойко застерігає Хоптяна

Поділитися

«До мене телефонують стривожені виборці Тернопільської області більшість з яких державні службовці . Вони стверджують, що Хоптян та його прибічники тиснуть на них і погрожують звільненням з роботи, якщо ті не поїдуть на «антимайдан» до Києва. В іншому випадку їм заплатять по 400 грн. добових.

Застерігаю і звертаюся до кожного місцевого чиновника. Якщо Ви потрапили у таку ситуацію – наберіться мужності не зрадити Україну, та не дозвольте злочинній владі відібрати майбутнє у Ваших дітей.

ВАШИМИ РУКАМИ ВЛАДА ГОТУЄТЬСЯ в найближчі вихідні здійснити МАСШТАБНЕ КРОВОПРОЛИТТЯ , результатом якого повинно стати введення надзвичайного стану в Україні.

Проявіть свою громадянську позицію, зупиніть допоки не пізно «різню українця з українцем», яку планують «Янукович та його яничари».

Я вірю у Вашу мудрість та патріотизм.

Якщо у Вас виникають запитання, та потрібна політична чи юридична допомога прошу телефонувати за такими номерами у моїх громадських приймальнях – 067 353 25 03 ( Тернопіль) 066 740 36 26 (Київ)

А таким, як Хоптян, котрий намагається вислужитись перед «батею» шляхом перегинання через коліно своїх підлеглих – не місце у керівництві патріотичною Тернопільською областю. І цей час – не за горами. Відмовтеся вже зараз від служіння банді – лише тоді народ Вас простить.

Окремо дякую тим міліціонерам, які прямо в очі обласному керівництву висловили протест та відмовилися їхати для розгону мирних акцій у Києві.

Ще раз застерігаю Вас – не йдіть брат проти брата, не повторюйте Каїнів гріх, бо Вас не простить Україна!

З молитвою на вустах та з Богом у серці – нас чекає перемога!»

Яценюк пояснив, навіщо опозиція скликає людей на віче у неділю

Бюджетників з Тернопільщини везуть на бійню?