Чоловік вбив та розчленував колишнього однокласника

Поділитися

У Донецьку 33-річний чоловік зарізав на рік старшого однокласника, а його тіло розчленував на шматки і заховав у різних частинах населеного пункту. Про це УНН повідомили у прес-службі Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Жорстоке вбивство сталося в результаті конфлікту, що виник між чоловіками в процесі спільного розпивання спиртних напоїв. Один із них схопив зі столу кухонний ніж і штрикнув ним іншого у шию. Лезо зачепило сонну артерію, що і стало причиною смерті.

“Зрозумівши, що товариш не дихає, зловмисник запанікував і вирішив позбутися тіла. Та оскільки воно було важким, то вирішив його розчленувати. Труп розпиляв за допомогою ножівки і сокири та виніс у мішках, а просочений кров’ю килим і речі померлого спалив у дворі, після чого вимив та вичистив всю оселю”, — розповідає дільничний інспектор Будьоннівського райвідділу міліції м. Донецька Вадим Удовиченко.

Фрагменти розчленованого тіла були знайдені правоохоронцями у тих місцях, на які вказав винуватець справи. Голова була закопана неподалік від церкви, деякі частини тіла — в іншій стороні селища, а ще інші рештки знайшли у місцевому водосховищі.

“Убивця розкаявся у своєму страшному вчинку і навіть щодня приходив до місць, де заховав рештки однокласника. Він помітно зітхнув з полегшенням, коли його арештували і забрали до слідчого ізолятора”, – сказав дільничний.

Відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Українські митці та громадські активісти Євромайдану висунули єдині вимоги до політиків

Чиновника-хабарника засудили на 5 років