До 6 грудня триває унікальна виставка у Тернополі

Поділитися

 

22 листопада  у галереї «Бункермуз» репрезентували  мистецький проєкт «Вітрила Часу» яскравого постмодерного живописця Дмитра Стецька. За плечима художника великий досвід, зреалізований на персональних і збірних виставках в Україні та закордонні.

У «Вітрилах Часу» — сучасна творчість майстра. Роботи цього проєкту інтерпретують вічні теми, не схоплені тенденційними догмами та модними естетичними мірками.

Творячи новітнє українське мистецтво, Дмитро Стецько шукає зв’язки, що поєднують нинішнє із праісторичною ментальністю народу. Пріоритетною в його творчости є національна тематика, що трансформувалася в нові асоціятивні комбінації композицій. Образи історичних персоналій та сучасників несуть у собі виразні ознаки часової естетики, вираженої художньо-пластичними ходами. Вічна тема високої духовности модифікувалася в біблійних сюжетах, «що символізують вічні надбання людського духу».

Цей художник із яскраво вираженою національною самоідентифікацією, високою духовною наповненістю, «профільтровує» через своє філософсько-есетичне мислення пластику сучасних виражальних форм, сутність коду українськости.

Виставка діятиме до 6 грудня.

 

У Бережанах голова райдержадміністрації вийшов з Партії Регіонів, а депутати навіть покаялись

За ветеринарів з Підгаєць взялась прокуратура