За ветеринарів з Підгаєць взялась прокуратура

Поділитися

 

Органами прокуратури області постійно проводяться перевірки додержання вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення органами, уповноваженими здійснювати провадження у справах про адміністративні правопорушення.

 

Зокрема, проведеною прокуратурою Підгаєцького району перевіркою у діяльності управління ветеринарної медицини в районі виявлено факти незаконного притягнення громадян до відповідальності.

Посадові особи органу контролю склали протоколи та постанови у справах про адмінправопорушення без наведення достатніх доказів.

З метою усунення виявлених порушень законодавства та притягнення винних осіб до відповідальності, прокуратурою району начальнику управління ветеринарної медицини в районі внесено подання. За результатами розгляду документу прокурорського реагування скасовано 3 постанови про накладення адміністративного стягнення, до відповідальності притягнуто винну посадову особу органу контролю та скасовано 3 постанови у справах про адміністративні правопорушення.

Загалом, за наслідками проведених перевірок з питань додержання вимог законодавства про адміністративні правопорушення прокуратурою Підгаєцького району у поточному році до відповідальності притягнуто 12 посадових осіб, скасовано 15 актів про притягнення громадян до адмінвідповідальності.

 

За втручання органів прокуратури області, у поточному році скасовано понад 300 незаконних актів про притягнення громадян до адміністративної відповідальності, майже 350 посадових осіб органів, уповноважених здійснювати провадження у справах про адмінправопорушення, притягнуто до відповідальності, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області

До 6 грудня триває унікальна виставка у Тернополі

Виступ Державного секретаря США Джона Керрі у штаб-квартирі НАТО по питанню України