Дружина ножем намагалася убити свого чоловіка

Поділитися

У Свердловську на лаві підсудних опиниться 42-річна жінка, яка кухонним ножем ледь не позбавила життя власного чоловіка. Щодо неї відкрите кримінальне провадження за статтею 121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), повідомили УНН у Свердловському МВ ГУМВС у Луганській області.

“У середині грудня, – розповідає слідчий капітан міліції Євген Бобров, – близько 19 години до міської лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини був доставлений 43-річний свердловчанин. Цю новину нам повідомили медики, які виїжджали до нього додому за екстреним викликом. У реанімації постраждалому вдалося врятувати життя. Співробітники слідчо-оперативної групи після отримання з лікарні тривожного сигналу прибули на адресу, де напередодні сталася трагедія. І яке ж було їх здивування, коли вони дізналися, що чоловіка ледь не вбила його дружина”.

Свій вчинок жінка пояснила тим, що їй набридли скандали, які чоловік влаштовував мало не кожного дня, коли приходив п’яним.

За висновком медичної експертизи, постраждалий на момент госпіталізації знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Слідчий не став обирати щодо підопічної жорсткий запобіжний захід – утримання під вартою. Він прийняв рішення обмежитися особистим зобов’язанням, яке не передбачає позбавлення волі.

Онук з товаришем напали на бабусю у масках зайця і лисиці

19-річна дівчина пограбувала 16-річного студента