Хоптян на Тернопільщині купує провокаторів для столичного Майдану

Поділитися

Щойно з достовірних джерел народному депутатові України Василеві Деревляному повідомили, що голова Тернопільської ОДА Хоптян обіцяє по 400 гривень держслужбовцям та бюджетникам Тернопільщини за поїздку до Києва у неділю, 15 грудня.
За словами народного депутата, саме на 15 грудня опозиція анонсувала велелюдне Народне віче на Майдані Незалежності у Києві.
Політик переконаний, що тернополяни, яких планує відряди до столиці губернатор, мають стати не учасниками мирних зібрань, а саме провокаторами цих заходів.
Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» звертається до всіх жителів області з проханням та застереженням: не піддаватися на підкуп. В разі тиску, погроз чи шантажу з боку представників виконавчої гілки влади: звертатися до громадських приймальнь народних депутатів України від опозиційних партій.
Нагадаємо, що приймальні народного депутата України Василя Деревляного працюють в місті Тернополі та кожному районі нашої області в приміщеннях партійних районних організацій ВО «Батьківщина».

Володимир Бойко: Захарченко повинен нести особисту відповідальність за розгін та побиття мітингувальників

Україну на “Євробаченні 2014” буде представляти Марія Яремчук