Яценюк: якщо до мирної акції застосують силу, то підніметься 8 млн українців

Поділитися

Якщо Віктор Янукович спробує застосувати силу до мирних протестувальників, до мирної проукраїнської і проєвропейської акції, наслідки для нього персонально можуть бути незворотні. Про це сказав голова Політради ВО “Батьківщина” та фракції “Батьківщина” в коментарі “5 каналу”, передає УНН.

А.Яценюк наголосив, що на Майдані немає людей, які бояться: “Відповідь на будь-який силовий варіант буде дуже жорстка. Якщо минулої неділі на вулиці вийшло 800 тисяч, то це закінчиться тим, що повстане 8 мільйонів, і це буде дуже жорстка відповідь”.

Арсеній Яценюк зазначив, що в областях були сформовані штаби національного спротиву: “Уже зараз три області розпочали страйк”.

“Це процедура забезпечення реального немітингу, тому що Віктор Янукович з Азаровим думають, що це мітинг. Їх нічого історія не вчить. Це не мітинг, як каже Азаров з Януковичем. Це не погром, як каже їхній друг Володимир Путін. Це мирне народне повстання — за свої права, за справедливість в країні і за своє майбутнє”.

Арсеній Яценюк наголосив, що за статтею 5 Конституції влада в Україні належить виключно народу: “І те, що сьогодні відбувається в Україні — це є справжнє народовладдя”.

Комісія закордонних справ польського Сейму ухвалила резолюцію щодо подій в Україні

Провокаціями на Банковій займались “люди” зі спецслужб?