Янукович поїхав домовлятися з бандитами?

Поділитися

Янукович 3 грудня розпочав свій офіційний візит до комуністичної Китайської Народної Республіки. Можливо, не випадково, Янукович, в адресу якого в Києві та по всій Україні сотні тисяч людей кричать «Зека геть!», поїхав саме до Китаю, адже ця країна, по суті, є класичним прикладом держави стаціонарного бандита.

Як відомо, Комуністична партія Китаю була заснована у 1921 році і була лише одним із багатьох бандитських угрупувань, кочівних бандитів, які діяли на той час в Китаї, і внаслідок кривавої багаторічної війни з іншими бандитами захопило владу в державі, перетворившись уже на стаціонарного бандита. І до 1970-их років у більшості країн світу офіційною китайською владою вважався Тайвань.
Символічно також те, що Янукович вилетів до Китаю після того, як «Беркут» в Києві двічі влаштовував криваві побоїща, розігнав мирну акцію протесту громадян України. Отже, Янукович фактично влаштував щось схоже до того, що відбувалося на площі Тяньаньмень у Пекіні в 1989 році, коли на мільйони мирних протестувальників кинули танки.
Зрозуміло, що єдине, що потрібно Януковичу від китайців – це гроші. Але Китай просто так гроші не дасть, в обмін на це він захоче отримати щось вагоме, ймовірно, мова йде про українську землю. Отже, чи варто після повернення Януковича в Україні очікувати масової колонізації України китайцями? Чи привезе Янукович з собою в Україну китайських бандитів, цілу армію колонізаторів?
OSP-UA.INFO

На четвертий день страйку в Тернополі продовжується пікетуванням облдержадміністрації

Гриценко заявив, що має записи радіоповідомлень “Беркуту” під час розгону Євромайдану 30 листопада